GastrOda yazarı Elçin Demiröz ve Eco Glass Pazarlama Müdürü Aylin Türkileri Kutevu'nun "Şarap endüstrisinde kapama sistemlerinin geleceği nasıl şekilleniyor?" konulu keyifli sohbetine görselin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
25 Mayıs 2024 tarihinde, İstanbul/Point Hotel Barbaros’ta, tüm gün süren 'Yenilikçi Biyoteknolojiler Semineri' etkinliğimizi gerçekleştirdik.
Seminerde iş ortağımız Lafood’un ürünlerinin tanıtımı, fermantasyon ve üzüm işleme sürecinde biyomateryallerin doğru kullanımları, malolaktik fermantasyon gibi birçok konuyu işleyerek, bu ürünlerle yapılan şarapların tadımını yaptık.
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve web sitesi deneyiminizi optimize etmek amacıyla çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımımızı kabul ettiğinizde, verileriniz tüm diğer kullanıcı verileriyle birlikte derlenir.